

- Добър ден, много се извинявам за закъснението!
- Нает сте!

- Сега ми обяснете как ударихте пешеходеца?
Шофьорът:
- Господин полицай, изобщо не съм го удрял! Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Няма сложна техника, а резултатът е впечатляващ
Перфектен френски сладкиш
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Резултатът надмина всички очаквания, станаха огромни конци
Винаги става много сполучлив, пухкав и най-важното – вкусен
Тайната на перфектната заливка за мусака се крие в баланса между съставките и правилната техника на приготвяне
Клиентите на „Жанет“ знаят, че всеки ден месните витрини се зареждат с продукти от месокомбинат „Свищов“
С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е
Празникът става още по-вкусен, ако сами сме си приготвили сладкия обреден хляб